Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mohl bych poprosit o radu, jak by se dalo zařidit, aby se mi v určity čas reloadly všechny založky v prohližeči? Nebo aspon jedna? našel jsem addony ktere to refreshnou po X vterinach, ale ja bych to potreboval v určity čas... našel jsem i nejake javascripty ale vubec netušim kde je mam skopirovat, jak s tim mam pracovat ... nevite nekdo?
Dekuji
No, tím javascriptem by to šlo, můžete ho vložit přímo do konzole nebo si třeba vytvořit bookmarklet pro opakované používání se stejným nastavením..
Mohlo by stačit něco na způsob pastebin.com/... , u začátku číslo 3000 znamená, že se bude čekat tři vteřiny, než se stránka znovu načte (no - až bude aktuální čas větší, než tři vteřiny od startu, takže čtyři).
Jestli chcete reload v nějakou určenou dobu, použijete pastebin.com/... s tím, že u setHours si zadáte čas, parametry jsou hodiny, minuty, vteřiny, milisekundy; nevyplněné zůstanou dle aktuálního času. Takže v 17:26:46 vám setHours(18) nastaví 18:26:46, setHours(18, 0, 0) pak 18:00:00.
Když si to takhle upravíte, případně uložíte do záložek, budete to muset spustit ve všech oknech, která chcete reloadnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.