Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nanačítají se stránky

Od: rudy63® odpovědí: 8 změna:

Prosím poradte, co jsem kde vypnul, protože nb se tváří jako připojený k síti i kabelem i WiFi, ale po otevření libovolného prohlížeče se zobrazí jen "Tato stránka se nedá zobrazit". Zkrátka nejde nic načíst. Zkusil jsem přehrát nahraný film-funkční bez problímů. Zkrátka se nedostanu "jen" na internet.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkusil bych se vrátit ke staršímu Bodu obnovení, kdy NB normálně fungoval.

hodnocení

To jsem už taky vyzkoušel=0

doplněno 24.03.14 11:07:

Tak opravuji, dal jsem ještě starší bod obnovení a povedlo se. Děkuji všem za pomoc.

gamapolis*
hodnocení

0x

Zkuste odpojit elektricky kabel od modemu a tak za 30 vterin ho znovu zapojit a pockat az se rozsviti kontrolka internetu(předpokládám,že teď svítí.)

hodnocení

El.kabel jsem odpojil a pak zase po cca.45 s připojil-nezměněno. Píšu z druhého nb, který funguje na ten samý modem normálně. Ten nefunkční je OS W7 Home Premium.

doplněno 24.03.14 00:46:

Zkusil jsem bod obnovení-stejný stav. Jinak ke svým souborům se dostanu bez problémů.

hodnocení

0x

Zkuste jen na otestování vypnout firewall a najet na nějakou stránku. Pokud půjde, tak musíte ve firewallu prohlížeči udělit vyjímku.

hodnocení

Taky nic. Pořád "Tato stránka se nedá zobrazit"

amidamaru*

Ten problem jsem mněl nedávno.Nenačítá ti skript.Bohužel,nějaký vír ti ho odpálkoval.Budeš muset nainstalovat nový windows.

hodnocení

Ani po vypnutí firewallu mně nepustí na žádné stránky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]