Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RPG hra

Od: kenseiarrs* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,
sháním nějakou RPG hru, která by byla na styl Gothic/Risen. Nemusí mít nějakou extra grafiku. Nejlepší by bylo, kdyby hra graficky vypadala jako Gothic2, ale není to podmínkou :) Hlavní je, aby tam byly kouzla, trošku větší svět, snadnější ovládání.
Budu rád za každou radu :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickfighter*
hodnocení

0x
Doporučil bych ti skyrim,je docela dobrá hra a dokonce můžeš vytvořit náhodných postav.Bylo by užitečný tuhle hru hrát.Vše o skyrimu najdeš u stránce skyrim.4fan.cz/...
kenseiarrs*
hodnocení

Děkuji za typ! Skyrim i Oblivion jsem už hrál, ale moc mě to nenadchlo :/ Grafiku to má sice moc pěknou, ale já mám radši starší grafiku :) Hrál jsem i Morrowind a ten se mi líbí o dost víc, akorát nevím, kde mám cd a nikde v kamenných obchodech po Brně jsem ho nenašel. Je tu sice možnost stažení, ale tomu se vyhýbám obloukem (maximálně stáhnu demo).
Ještě jednou ale děkuju! :)

hodnocení

0x

Já bych doporučil Titan Quest. Sice to není z pohledu 3. osoby, ale z ptačí prespektivy, nicméně je to dost dobrá hra s opravdu dlouhým a propracovaným příběhem a mapou.

kenseiarrs*
hodnocení

Taky děkuji za odpověď. Titan Quest jsem hrál asi měsíc, potom jsem přešel na Diablo. Moc se mi ale nelíbí, že to není z pohledu 3. osoby :/ Mě se prostě moc líbí grafika Gothic 2. Je ale škoda, že žádná taková podobná hra asi není :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]