Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz chystám se propojit 4 baráky ale zajímá mě jak to je s právní formou? Poradí mi někdo?
Normálně v praxi si 2-X lidí rozdělí připojení a cenu a nasdílí si Internet a nechaji si to pro sebe Některým poskytovatelům to nevadí, protože stejnak si jen rozdělujete svoji rychlost na menší podíl rychlosti. Doporučují pak u hlavního routeru nastavit pevné rozdělení rychlosti, ať se nepřetahujete o přenos rychlost
nastavit pevné rozdělení rychlostiTo je snad druhe nejblbejsi mozne nastaveni
Trafic shapery a load balancery (coz jsou zdarma dostupne programy pro PC) umoznuji mnohem lepsi nastaveni.
Tam bych to normálně řešil dohodou. Jestli máte třeba O2, tak se dohodnout na ceně. Zadarmo to nebude, ale třeba 2 pobočka bude za zlomek ceny normálního připojení a jestli chcete 4 pobočky, tak určitě najdete cestu. U lokálních wifi poskytovatelů to je taky na domluvě. Když se ozvete, tak určitě slevu dostanete a závazek na 12-24měsíců je taky velký + na slevu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.