Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrolka zapnutí numer.klávesnice- 2 ope.sys

Od: olinlito odpovědí: 2 změna:

Mám instalovány 2 oper.systemy XP + WIN 7 a potřebuji spustit numer. klávesnici hned po nabootování XP (pro jednoduchost číselného přihlášení hesla uživatele). První byl instalován WIN 7, OS jsou na jednom harddisku-2 oddíly a nastavena v "Regeditu" v "Control Panel" ve složce" Keyboard" v "InitialKeyboardIndicators" číslice 2 (tedy pouze svítící kontrolka Num na klávesnici). V Regeditu nad "InitialKeyboardindicators" je ještě řádek "Výchozí". Nevíte někdo, jestli se zde něco nenastavuje za číslici? Díky předem.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinlito
hodnocení

Tak jsem našel jednoduchý návod: Po nabootování před výběrem uživatele zmačknout tlačítko NumLock (svítí kontrolka) a vypnout počítač (ne restart). Po znovuzapnutí se automaticky zapla kontrolka. Jednoduché, ale chtělo to hledat..

hop®
hodnocení

0x
Asi poradim blbe, obcas se mi to stava...
Kontrolka vyjadruje jen stav, jestli je NtmLock aktivni, asi potrebujete nastavit vychozi stav klavesy, ne kontrolku. U dnesnich pocitacu tento startovni stav lze nastavit v BIOSu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]