Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problém se svým notebookem. Je to Toshiba satellite c50-a-146. Asi 2 měsíce zpět jsem si notebook aktualizovala na Windows 8.1. .. Ale až teď jsem zjístila, že mi nějakou náhodou nefunguje pár kláves. Nebo takhle. Fungují, ale počítač na to nějak nereaguje. [Většinou ty počítače to mají tak, že mají klávesy F1,F2,... a při stisknutí např. FN+F5 se vypne zvuk. Já to mám ale naopak (viz foto) Abych třeba ztlumila zvuk, FN stisknout nemusím.] Dělá mi to od té doby, co jsem to aktualizovala. Může to mít s tím nějakou spojitost? Např. mi nereaguje tlačítko úplného ztlumení zvuku. Jde to nějak opravit,aby ten počítač zase na to reagoval? Nevím jestli jste mě pochopili, ale snažila jsem se to nějak srozumitelně vysvětlit
.
Koukněte do manuálu k notebook či PDF manuálu.
Když tedy zmáčknete FN+zvuk-zvuk tak se nic neděje?
Asi budete muset znovu nahrát ty speciální hotkey ovladače k notebooku Toshiba.
Ještě fungujou vám normálně klávesy ěščřžžýáíá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.