Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat mám notebook a mám ho pořád v elektrice myslím přes den a noc ho ze zásuvky vytahuju. A já se chtěla zeptat jéstli nevadí že ho mám v zásuvce celý den. Kámoška říkala že je to jako u telefonů že se musí nechat nabít a vybít. Děkuji
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
anndy*
No prý potom až když není v tý zásuvce tak vydrží hodně krátce nabitý já ho mám taky neustále v zásuvce takžeani nevím jak dlouho mi vydrží když je nabitej
pablos007*
0x
škodí to, ale minimálně také záleží na tom, co mmáte za notebook čím novější tím méně škodí. řekněme že za rok se kapacita baterie sníží o 10-15 %při vašem využívání
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]