Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Znáte to - chcete udělat někomu radost a vytvořit pro něj video (respektive jakési "tribute"), ale nevíte, jakou hudbu vložit do pozadí? To je totiž přesně můj problém. Prosím tímto způsobem všechny, kteří již mají s tvorbou takových videí nějakou zkušenost. Potřebuji hudbu, ve které se střídají různé tematické úseky (např. chvilku napínavé a nervy drásající úseky, které plynule přejdou do melancholicky laděných částí a skončí u veselého hudebního doprovodu, jakoby vystřiženého z nějaké animované komedie). Je mi jasné, že můžu splácat několik různých skladem v jeden celek, ale zároveň nechci, aby výsledná audio stopa byla nepřirozená a na první pohled (či spíše poslech) amatérsky sestavená. Vím, že je to trochu oříšek, ale určitě se tu najde nějaká kreativní duše, která přispěchá s originálním řešením
Děkuji za všechny rady
Dobrý den, obávám se, že bez znalosti obsahu videa, tématiky, časového střídání sekvencí humorných a vážných i celkové délky videa, Vám zde nikdo nemůže přesně poradit - a nejde o kreativitu, ale ta hudba musí sedět k obsahu, který neznáme. Ty informace máte jen Vy a tak si musíte poradit - nebo video umístit bez zvuku někam na web, aby se mohlo lépe poradit. Jinak, hodně kreativní a "střídavá" je hudba od Pink Floyd. Zdravím!
Já různou hudbu nejdříve přes audacity sestříhám,mezi různými žánry udělám krátkou pauzu a posuvníkem přidávám a ubírám hlasitost při přechodu.Celý projekt potom šoupnu na časovou osu pod video.Hlavně si hlídat čas videa a audia,aby byly stejné.Audio pochopitelně ve formátu mp3.Zatím mě to vyhovuje. Jarda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.