Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ip adresa

Od: pcdotaz odpovědí: 9 změna:

dobrý den,mám dotaz,může někdo zjistit mojí ip adresu z emailu který odešlu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Ano, může.

pcdotaz
hodnocení

můžu si nějak ip adresu skrýt nebo změnit?

hanher*

Také to jde.

pcdotaz
hodnocení

můžete poradit jak ji změnim nebo skryju?

ladinpraha*

Třeba takhle a strejda Google prozradí i jiné způsoby. Ale když chce někdo skrývat svoji IP adresu, tak já za tím vždycky vidím nějakou lumpárnu.

doplněno 22.03.14 14:13:

A právě o tom to je. Když už něco napíšu, tak bych to měl napsat tak, abych se nemusel stydět se pod to podepsat.

pcdotaz
hodnocení

proč hned lumlárna?napsala jsem email a ted nechci aby dotyčný zjistil podle ip adresy že jsem ho psala já,to je všechno

praivo*

Teď už ti změna nepomůže, IP adresa se tam zapsala při odeslání. Navíc se tomu dotyčnému stejně ukáže tvoje jméno...

pcdotaz
hodnocení

jak to že moje jméno?myslela jsem ze jen email

praivo*

No jestli máš ve schránce uvedené jméno, tak se mu samozřejmě ukáže, stejně jako se tobě ukazují jména odesílatelů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]