Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobré dopoledne všem
Chtěla bych se zeptat, jak se ve Wordu 2007 nastavit počet řádků na stránku a počet slov na řádek. Stačí jednoduchý návod, jak se k tomuto nastavení ve Wordu dostat.
Předem všem moc děkuji a přeji krásný den
Já jsem také počítačový blb. Ale ve Wordu píši. Myslím, že nastavit počet slov na řádek nelze a ani počete řádků na stránku. To se dějě automaticky, když si nastavíte zarovnání do řádků a pokud chcete dělit odstavce. Nevím, co chcete psát, ale jestli Vám jde o to, kolik máte normostran toho, co píšete, tak se to musí udělat až poté, co to dopíšete. Jak se to dělá nevím, mně to udělal odborník. Ale možná, ža tady někdo poradí ten, kdo není ten blbec.
Počet slov na řádek ani počet řádků na stránku nejde dost dobře stanovit, slova jsou různě dlouhá, řádkování různě vysoké (podle použitého stylu), záleží i na druhu, velikosti a řezu použitého písma.
____ Potřebujete-li po napsání textu zjistit počet normostran, zjistěte si ve vlastnostech dokumentu celkový počet znaků a vydělte 1.800 (1 NS = 1.800 znaků vč. mezer).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.