Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
po výpadku elektřiny mi nešel vůbec spustit Outlook. Tak jsem brouzdala po netu a našla jsem tam jedno řešení, založiila jsem si nový profil v nastavení a teď mi jde outlook spustit, ale jen v nouzovém režimu. Načetly se mi tam pak všechny zprávy i staré a vymazané, takže teď tam mám pěkný nepořádek. Mohl by mi někdo pomoct, jak outlook opravit, aby mi fungoval zase dobře?
Předem moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, zdá se, že ten program dostal "prdu"tím výpadkem proudu a je poškozen. Ale, zkuste Obnovení systému ke staršímu datumu - třeba se to vrátí k normálu. Zdravím!
doplněno 02.06.14 12:11:Potom snad zkusit ten program přeinstalovat. Jenže, on je asi součástí Windows.
doplněno 03.06.14 06:07:Ještě snad zkusit programem CCleaner vyčistit registr Windows - možná je tam špatný záznam.
doplněno 03.06.14 09:37:Kdyby to byl můj Outlook, tak bych ještě zkusil najít složku, kde je nainstalován a složku, kde jsou jeho uživatelská data (nebudou to asi stejné složky). Tyto složky bych si zkopíroval (zálohoval) a potom bych se snažil nalézt nějaký soubor s nastavením nebo konfigurací (asi INI nebo CFG). Ten bych smazal a zkusil spustit Outlook. Pokud by to nepomohlo nebo by to bylo ještě horší, tak bych ten soubor obnovil ze zálohy (nakopíroval zpět). Někde tam je poškozený soubor nebo v něm špatný záznam. Ovšem, bude to od Vás chtít větší odvahu, soustředění a znalosti. A nemusí to pomoci - při výpadku proudu se mohl poškodit jakýkoliv jiný soubor, který neopravíte - jedině přeinstalací Outlooku.
Děkuji za radu, ale bohužel už nevím kdy se to stalo a od té doby jsem udělala plno práce. Asi by se mi to ztratilo i s obnovou.
doplněno 02.06.14 13:16:Tak to já taky nemůžu.
doplněno 03.06.14 08:23:Moc děkuji za další radu, ale to už jsem zkoušela taky.
doplněno 05.06.14 14:44:Tak jsem to zkoušela a nepomohlo to. Takmoc děkuji za snahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.