Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní notebook do 22tis

Od: caabik* odpovědí: 7 změna:

Zdravim, chtěl bych si od vás nechat poradit, který si myslíte, že je nejlepší herní notebook do 22000Kč.? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nemec*
hodnocení

0x

když jsem dva roky zpět vybíral "herní"NTB já, tak jsem to bral podle her, který budu hrát - potom jsem si našel karty, který mají NTB v daný cenový relaci a vybral odpovídající - kolem 20k to žádný herní dělo nebude, pokud se za ty dva roky nic nezměnilo

s čím máme my největší problémy, tak to je chlazení - u náročnějších her, když jede ntb na plný výkon, tak se to nestíhá uchladit a po určitý době se sám od sebe vypne.

notebookcheck.net/...

caabik*
hodnocení

Tuhle známku znám a když se podívám na FPS u her..:) tak to zas tak pravdivé není..:) Ted mám grafiku a tam je třeba u NFS Most Wanted 2 značeno vše červeně..:) Ale když ji hraji tak jí na Medium rozjedu v pododě a ještě natáčím frapsem.. :)

nemec*

já vím,že to není jen o grafice, ale např. u naší hd5650 to zhruba odpovídá - Skyrim jsem musel stáhnout na nejnižší detaily, problém dělal hlavně oheň nebo rychlý otočky. zase tolik hry nehrajeme, tak jsem ostatní nesledoval.

caabik*
hodnocení

Hele já mám na mém starém NTB také grafiku HD 5650 a Most Wanted2 na medium uplně v pohodě.. :)

jamamba*
hodnocení

0x
Zdravím, já mám Lenovo IdeaPad G780, procesor Intel Core i7 3520M s frekvencí 2,9 GHz4 MB L3 Cache2 jádra, 4 threadyIntel Turbo Boost 2 s frekvencí 3,6 GHzMax TDP: 35 WGrafická karta:NVIDIA GeForce GT630M se 2 GB vlastní paměti96 CUDA jader nevím, jestli je nejlepší, to asi ne, ale na hraní je dost dobrej, nikdy nemám problém, jsem s ním velice spokojena a cena je kolem 15-16000. Do 22000 bych asi nešla. Ale dobře vypadá -Dell inspirion 7520 - stojí asi 22000Procesor:Intel Core i7 3612QM s frekvencí 2,1 GHz6 MB L3 Cache4 jádra, 8 threadůIntel Turbo Boost 2 s frekvencí 3,1 GHzMax TDP: 35 Wdoplněno 16.11.12 22:54: Chlazení v pohodě, jede na plný výkon a ještě se mi nestalo, že by se přehřál a vypnul.
caabik*
hodnocení

Ano, právě o tom notebooku jak jse zde odkázala právě uvažuji :) Jinak děkuji za návrh :)

caabik*
hodnocení

A jestli se můžu zeptat, jak dobře se chaldí?.. :) Kolik má tak stupnů když hrajete nějakou novou hru?. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]