Nejste přihlášen/a.
Zdravim, chtěl bych si od vás nechat poradit, který si myslíte, že je nejlepší herní notebook do 22000Kč.? Děkuji
když jsem dva roky zpět vybíral "herní"NTB já, tak jsem to bral podle her, který budu hrát - potom jsem si našel karty, který mají NTB v daný cenový relaci a vybral odpovídající - kolem 20k to žádný herní dělo nebude, pokud se za ty dva roky nic nezměnilo
s čím máme my největší problémy, tak to je chlazení - u náročnějších her, když jede ntb na plný výkon, tak se to nestíhá uchladit a po určitý době se sám od sebe vypne.
Tuhle známku znám a když se podívám na FPS u her.. tak to zas tak pravdivé není..
Ted mám grafiku a tam je třeba u NFS Most Wanted 2 značeno vše červeně..
Ale když ji hraji tak jí na Medium rozjedu v pododě a ještě natáčím frapsem..
já vím,že to není jen o grafice, ale např. u naší hd5650 to zhruba odpovídá - Skyrim jsem musel stáhnout na nejnižší detaily, problém dělal hlavně oheň nebo rychlý otočky. zase tolik hry nehrajeme, tak jsem ostatní nesledoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.