Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dnes jsem si koupil Hitman: Absolution. Říkal jsem si, že to bude dobrá řežba. Spustil jsem, úspešně projel úvodní misi a přišel problém, od mise "king of the chinatown", mám strašně zpomalené ovládání. 47čka reaguje hodně pomalu, například běží vpřed, kliknu doleva a trvá 3 - 5 sec než se změní pohyb. Stisknu pravé tl. na myši na zamíření, a nic se nestane až po 5 sec. zamíří uplně někde do zdi. Zkoušel jsem snížit/zvýšit detaily, grafiku, hrát si s nastavením, no nepřišel jsem vůbec na nic.
HW nároky mám dostačující, dokonce převyšující. Netuším, čím by to mohlo být. (reinstall nepomohl)
U starších titulů jsem problém neměl.
Děkuji za rady s pozdravem Hanys.
Dobrý den, asi to bude vytížením RAM. Zkuste před spuštěním hry ukončit (zcela) všechny nepotřebné programy (i na pozadí), jestli se uvolní RAM a potom zkuste spustit tu hru. Zdravím!
doplněno 22.03.14 09:28:Píšete, že první část hry byla bez problémů a vše se zpomalilo až později. Já tuto hru neznám, ale možná si něco postupně ukládá na HDD a tím se zpomaluje načítání. Je to jen spekulace.
Zkuste ještě v nastavení hry, zda tam není aktivní nějaký záznam hry (video). Kdyby to nebyl originál hry, tak by to mohla být i nějaká chyba v tom "cracknutí", ale píšete, že hra je koupená, tak v tom asi problém nebude. A DirectX máte k té hře správný?
doplněno 22.03.14 11:36:Aha, tak to nestíhala grafika. Hlavně, že už je to dobré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.