Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje univerzální sada?

Od: nik000® odpovědí: 4 změna:

Nemůžu na netu najít univerzální sadu plnění cartridge. Neví někdo zda vůbec existuje? Sada by měla plnit cartridge k tiskárnám HP PSC 1410 - č.cartridge 21+22 a HP PSC 1510 - č.cartridge 336+342 .Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na aukro se dají koupit samostatné inkousty se specifikací pro HP. Stříkačky jsou často součástí balení nebo se koupí v lékárně.
Existují podtlakové hlavice které po naplnění nasají inkoust do hlavy ale podle mě jsou naprosto zbytečné. Jen hlava nesmí zaschnout. Jak ji vyndáte je dobře ji hned přelepit. Když přes to zaschne dá se nad varnou konvici a pára ji povolí. Než se do refill pustíte zjistěte si datum expirace na kartridži. ČIP u HP nehlídá hladinu inkoustu jako u jiných tiskáren ale zablokuje její používání když propadne datum expirace. Pak žádné plnění nepomůže.
doplněno 21.03.14 11:33: I když všichni prodejci inkoustů budou tvrdit že zrovna a jedině ten jejich inkoust zásadně nezasychá, tak prakticky všechny refilly mají tendenci zasychat. Jestli víte že tiskárnu použijete jednou do měsíce je lepší koupit nějakou náhradní neznačkovou kartridž než plnit.
kejki

U kazet 21 hlídá hladinu inkoustu a po naplnění jsem musel trochu restartovat, aby zkousnul, že kazeta není prázdná. Ten podtlakový stojánek pomohl u zaschlé kazety, nechce se mi věřit, že by pára zvládla totéž.

hodnocení

2x

HP PSC 1410 - cartridge HP 21 (HP9351) černá - plnící sada InkTec HPI-0005D pro HP21, HP27 a HP56, 249,-Kč

HP PSC 1410 - cartridge HP 22 (HP9352) barevná - plnící sada InkTec HPI-0006C pro HP22, HP28 a HP57, 329,-Kč

HP PSC 1510 - cartridge HP 336 (HP9361E) černá - plnící sada InkTec HPI-6065D pro HP336 a HP338, 239,-Kč

HP PSC 1510 - cartridge HP 342 (HP9362E) barevná - plnící sada InkTec HPI-6066C pro HP342, HP343, HP344, 299,-Kč

tyto sady obsahují 2x20ml černý a 3x25ml barevný inkoust + adaptér, stříkačky, jehly, atd; následně můžete dokupovat ekonomické balení inkoustů 100ml, 500ml, 1000ml nebo taky jenom 2x20ml - dle potřeby; osobně provozuji tento způsob na multifunkční tiskárně HP 4500 a dříve i na starších typech už asi 10let při tisku 2 až 4 tisíc stran ročně; potíže nastaly, když HP začala používat čipy, které hlídají počet stran a espiraci - vyřešeno resetem tiskárny, už se to zde řešilo vícekrát; pro informaci - černý inkoust pro HP 4500 stojí pod 700,-Kč za litr, samotná černá cartridge HP 901XL 639,-Kč;

nikde jsem nenašel společnou sadu pro oba dva tyto cartridge, jedná se hlavně o adaptér, který je každý trochu jiný

inkoust
hodnocení

0x

zůstalo mi jedno celé balení inkoustu HP na doplňování. Je to orginál nerozbalené balení. 500 ml ( pullitru). Poslední balení nám vydrželo asi 5 tiskáren. Vychází to na koruny to jedno naplnění. Bohužel život mě přinutil nakoupit tonerovou tiskarnu. Zbylý inkoust jsem rozdal, ale to celé nerozbalené mám stále k dispozici. levně pod cenu. Vyhodit to zrovna nechci. Máte zájem? Plnili jsme tím 10 ml, 20ml a nakonec i 50ml. Směšně levný provoz. Kdyžtak napište, přenechám ... web@dyk.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]