Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo na xp

Od: robokop* odpovědí: 6 změna:

Zdravím na xp mě vyskakuje heslo, které jsem nikdy nenastavoval. Jak tedy odstranit pomohlo by obnovení systému?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Start - nastavení- ovládací panely a tam máš položku na nastavení hesel. Zruš si fajfky u vyžadovat heslo a máš pokoj. Pro změnu nastavení bude systém požadovat tvoje heslo. Pokud sis nenastavoval heslo správce při instalaci windows tak pro potvrzení musíš odentrovat prázdný okno.

hodnocení

0x

Jake heslo Vam vyskakuje? Kde Vam to vyskakuje? Vlozte sem print sceen, at vime o cem mluvite

robokop*
hodnocení

Zobrazuje se jen tabulka z heslem a dál mě počítač nepustí.

ben®

Dobrý den, tak stiskněte Enter a snad se to rozběhne dál. Zdravím!

hodnocení

0x

Přihlaste se jako uživatel "administrator" a v Ovládacích panelech - Uživatelské účty upravte nastavení hesla svého účtu.

hodnocení

0x

Tak to vypada, ze jste si omylem zahesloval PC. Podobny jsem resil nahodou. Zaheslovano nebylo primo ve win, ale res nejaky programek od HP, neinstaloval jste novy program, ktery Vas nutil zadat heslo? Jestli ano, zkuste to heslo do win a program odinstalujte.

Jestli to nepomuze, zadejte jmeno administrator bez hesla. Zalezi, kdo Vam ten PC instaloval. Nebo se toho cloveka primo zeptejte. Pod Administratorkym uctem muzete zmenit heslo do Vaseho uctu, ktery normalne pouzivate.

Jestli Vam nepomuze ani to, tak uz jen obnoveni hesla / password recovery

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]