Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se zeptat, zda se nějak dá nainstalovat inventor znovu, abych tam měl zase 30 denní zkušební dobu?:: po vypršení 30 dnů jsem ho odinstaloval, přeinstlaoval windows, ale ani to nepomáhá a pořád to po mě chce zakoupení plné verze. Poradíte mi jak to zprovoznit aby mi to šlo jako zkušební verze? děkuji
Dobrý den, to je právě to "kouzlo" OS Windows, že si strašně rád a vše pamatuje. No, na druhou stranu, proto se ty zkušební verze dělají, aby se to nedalo snadno obejít.
Pamatuji dobu, kdy stačilo před spuštěním určitého programu posunout (změnit) jen datum zpět a ono to fungovalo. Můžete to zkusit, ale dnešní programy už jsou lépe zabezpečené a asi to nepomůže. Je jeden způsob, jak to zprovoznit, ale ten není legální, tak to nemohu napsat.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.