Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z¨30 denní zkušební doba inventoru vypršela

Od: michalman odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěl bych se zeptat, zda se nějak dá nainstalovat inventor znovu, abych tam měl zase 30 denní zkušební dobu?:: po vypršení 30 dnů jsem ho odinstaloval, přeinstlaoval windows, ale ani to nepomáhá a pořád to po mě chce zakoupení plné verze. Poradíte mi jak to zprovoznit aby mi to šlo jako zkušební verze? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Smazni komplet system a nainstaluj znova. JInak inventor byva rpos tudenty zdarma. nebo za smesny poplatek.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je právě to "kouzlo" OS Windows, že si strašně rád a vše pamatuje. No, na druhou stranu, proto se ty zkušební verze dělají, aby se to nedalo snadno obejít.

Pamatuji dobu, kdy stačilo před spuštěním určitého programu posunout (změnit) jen datum zpět a ono to fungovalo. Můžete to zkusit, ale dnešní programy už jsou lépe zabezpečené a asi to nepomůže. Je jeden způsob, jak to zprovoznit, ale ten není legální, tak to nemohu napsat.

Zdravím!

luke237
hodnocení

0x
Ten Inventor, o kterem se tady pise, je ten od Autodesku?
johnyohny*

ano od autodesku, taky by mě zjaímalo jak to zprovoznit

luke237
Daji se vygooglit metody, jak to zprovoznit (prolomeni nebo reset), jenze to sem nesmi psat, protoze to je proti pravidlum :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]