Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB DVB-T tuner Emgeton Vision 2

Od: bmbx® odpovědí: 3 změna:

Někam jsem zašantročil CD se softwarem pro tenhle DVB-T tuner, marně sháním ovladač, prosím poraďte nebo máte-li jej někdo, prosím můžete poskytnout?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, není to ono viz odkaz? Po stažení se vypaluje asi jako obraz disku. Zdravím!

P. S. Podívejte se tam na obsah archívu.

ulozto.cz/...

doplněno 21.03.14 11:56:

Ten Taskkill je snad aplikace na ukončování běžících procesů. Těžko říci, proč to OS chce.

Ta karta by neměla být asi při instalaci ovladačů zasunuta v USB, ale až následně. A to sériové číslo bude potřeba zřejmě až pro ten další software na CD, ale ten není snad tak nutný pro chod karty. A kde se dá najít sériové číslo asi víte sám - to tady napsat nemohu.

Já jsem jen našel to CD.

doplněno 21.03.14 12:08:

Ale, ono zase bez karty v USB nepůjde instalovat ovladače - tedy asi. Zkusil bych bez karty i s kartou. Nebo po načtení CD zkusit najít ovladače ručně v souborech na CD a zkopírovat do OS nebo pro instalaci.

doplněno 21.03.14 12:16:

Tak, to jsem rád, že jste to rozchodil, i když trochu jinak. Jo, někdy je to boj člověka s PC.

Dnes jste vyhrál Vy a příště zase možná PC .

hodnocení

Super, je to ono a je zajímavé, že na uložto jsem to hledal taky a bez výsledku :)

Bohužel, když chci instalovat ovladač, píše mi to že system nemůže najít taskkill.exe a pokud chci instalovat zbytek, tak po instalaci to chce seriové číslo :(

doplněno 21.03.14 12:11:

On je problém, že stránky Emgeton jsou prázdné. Ten zbytek už jsem sehnal včera bez seriového čísla, ale bez ovladače, ale každopádně mockrát děkuji, na tom vypáleném CD jsou stránky podpory, kupodivu "bell-technology" a tam je i zvlášť ke stažení ovladač, který lze normálně nainstalovat a už mi to běží :-D

doplněno 21.03.14 13:15:

No úplně jednoduché to nebylo, ta aplikace bez seriálu zase nenašla ten tuner. Tak jsem nakonec našel seriál, no to přeci není nic protiprávního, když to zařízení mám koupené a to CD leží někde v mém osobním Bermudském trojúhelníku.

Patřím mezi lidi, kteří nedopusti aby nad ním technika kdykoliv zvítězila, technika má duši a když nejde jinak, pomáhá domluvit, pohladit, odprosit :-D

I když to je taky její vítězství, když se člověk musí ponížit :-D

Ještě jednou mockrát děkuji.

xyz*
Prosim potrebuji sehnat seriove cislo. Kupovala jsem pred 3 lety v kamennem obchode a nevim zda by se dalo dohledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]