Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BS Player - error

Od: aloisb® odpovědí: 4 změna:

Nainstaloval jsem si BS Player, ale při každém spuštění asociovaného souboru ( AVI, MKV) se objevuje chybová hláška :

Can´t save configuration file ! Please reinstall with default settings or choose folder wit write permission.

To bych přeložil asi takto : Nemohu uložit konfiguraci souboru ! Prosím přeinstalujte s defaultním nastavením nebo vyberte adresář s písemným povolením. Nerozumím tomu, nevím, co mám a jak přeinstalovat, jestli celou aplikaci stáhnout odjinud a tomu adresáři s písemným povolením už vůbec ne:))

Prosím o radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nevím to přesně, ale asi by to chtělo zapisovat do souboru, ke kterému nejsou administrátorská práva - to jen odhaduji. Možná to celé odinstalovat, vyčistit registr a nainstalovat s právy administrátora. Ale, asi lepší by bylo odinstalovat a pak si nainstalovat VLC Media Player, který je obecně bez problémů a oblíbený. Zdravím!

slunecnice.cz/...

VLC je dobrý přehrávač ale BSplayer má taky svoje výhody. Dokud jsem měl windows nedal jsem na něj dopustit. Zvlášť když se do něj sežene aktivace na plnou verzi je BS daleko komfortnější než opensource VLC.

rv*
hodnocení

0x

Je-li to nastavenými právy ve windows, zkuste změnit zabezpečení - spustit program uac (Start a do příkazové řádky zadejte uac) a nastavit jezdec na nejnižší úroveň. Po restartu win zkuste BSplayer. Bude-li to vyřešeno, je na vás, necháte-li zabezpečení na této nejnižší úrovni, nebo si zkusíte pohrát s nastavením BSplayeru.

hodnocení

Je to zajímavé, ale spustit uac mi vůbec nejde, píše to, že to není žádný program. Tak jsem to odinstaloval (bylo to staženo z orig. www stránek BS Playeru) a stáhnul BS Player z www. slunečnice.cz. Po instalaci už to tu chybu nehlásí. Takže rada všem : Nestahovat BS Player z orig. www stránek !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]