Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vir v ntb

Od: bob1* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,nejsem expert přez pc,tak bych potřeboval radu.Mám Presário CQ 57,dostal se mi tam vir,něco jako policie,nešlo to odstranit tak mi známý přeinst.W7,stáhl programy,pořád to má špatnou antivir.ochranu,je tam něco jako Mc Afee,natáhnul jsem tam avast,ale bylo to hrozně pomalé,stále načítalo,neotvíralo a pod.Dá se něco stáhnout z int.coby dobře chodilo?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

1x

No ale napřed odinstalovat ten Mc Afee pak teprve další antivir.

praivo*
hodnocení

0x

COMODO Internet Security (CIS) Premium

robokop*
hodnocení

0x

Jednoznačně odinstalovat jeden antivir a pak druhý, protože dva antiviry se v počítači chovají jako dva kohouti - vzájemně se pobíjejí a zpomalují počítač. Doporučuji zvětšit kapacitu operační paměti a pevného disku. Prvně bych zkusil provést sken eset online scenner a malware bytes. Také bych vyčistil pevný disk pomocí ccleaneru a revo unnistalleru. Pomocí driver booster bych zaktualizoval ovladače a pomocí Advancend system care bych vyčistil počítač. Zkusil bych bezplatný antivir od Microsoftu.

hodnocení

0x

Dobry den, Avast pouzivam pro celou rodinu a extra narocny neni. Nesmite mit ale dva antivirove programy najednou. Nejprve odistalujte MC Afee, coz je primo zrout a potom zkuste Avast samostatne, nebo Comodo, jestli Vam avast nevyhovuje.

Jen bych doplnil - v počítači můžou být dva antiviráky, ale jen jeden může mít zapnutý rezidentní štít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]