Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím Vás, dá se ve win8 změnit, nebo úplně zrušit klávesová zkratka?
Hraji hru, kde je zapotřebí stisknout klávesu ctrl+alt+šipka - tím se mi ale převrátí obraz (nabok, nebo hlavou vzhůru).. našla jsem jen jakýsi "manuál" jak se jaká klávesová zkratka dělá, ale za 1) tato tam vůbec nebyla, a 2) stejně se tam nedalo přepisovat, ani mazat.
Velké díky za každou radu!
Dobrý den, spíše bych se podíval do nastavení hry a zkusil změnit ovládání.
Mohlo by to tam být. Zdravím!
doplněno 20.03.14 00:31:Jo jo, nostalgie je fajn. No, tak snad někdo poradí - já OS WIN-8 neznám. Nebo se budete nostalgicky trápit . Já bych si změnil nastavení ve hře, ale komu není rady . . .
Ještě něco. Možná by šlo změnit režim kompatibility u zástupce souboru EXE té hry.
Tedy, v jeho Vlastnostech nastavit, aby se hra spouštěla např. v režimu OS WIN-XP (pokud třeba tam fungovala dobře). Ale, nevím, zda se tím přestanou aktivovat ty kl. zkratky ve hře. Snad to zkusit.
doplněno 20.03.14 10:41:ria - já mám OS Linux a tuto kl. zkratku zde nemám. Jinak, kl. zkratky stejně nepoužívám.
Já bych si asi v této situaci raději změnil to nastavení ovládání ve hře. Je zajímavé, že i takto stará hra vůbec funguje pod OS WIN-8, když už byla pro OS WIN-95.
Děkuji, v nastavení hry se to dá změnit álee. - je to stará hra, kterou jsem hrávala jako dítě, chtěla jsem si dát trochu nostalgie a na toto ovládání jsem byla zvyklá, tak bych raději změnila zkratku, kterou stejně nepoužívám
Vyzkoušela jsem změit kompatibilitu, hrávala jsem na win96 - ale bohužel, spíš to bude nastavení noťase.. Hra jinak klape skvěle, jen když stisknu ctrl+alt + šipku, tak se mi překlopí obraz U Vás tato kláves. zkratka nefunguje?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.