Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

No keyboard detected

Od: spatth odpovědí: 14 změna:
Mám takovej malej problém, muj právě koupenej notebook nenajde klávesnici, takže se nedostanu do biosu kde potřebuju změnit parametry hardisku aby ho našli xpčka a já do něj moh nainstalovat... Any idea? jak by se to dalo zmáknout?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Připojit přes USB druhou klávesnici? A doufat že bude detekována?
spatth
hodnocení

jtj, to zkusim, ale bohužel nemám doma klávesnici přes usb :( takže skusim sehnat zitra :)

hodnocení

0x
Pokud je novej a dělá tohle tak bych to řešil návštěvou prodejce...
al bunda*
To za předpokladu, že nový je skutečně nový a ne nový z druhé ruky a už koupený s vědomím téhle závady... ;)
Ve své naivitě věřim že když neni řečeno bazarový tak je nový :D
spatth
hodnocení

jo, je uplně novej... včera přišel :( kdyby byl bazarovej tak se na nic neptám a už ho mám rozloženej... protože asi nejpravděpodobnější je že je někde vypadlej nějakej spoj :-/ ale jelikož funguje klávesnice při pokusech instalace wndvs na disk který windvs nedetekujou, tak zas tak moc vypadlej bejt nemuže...
Cože? Klávesnice někde funguje?
spatth
hodnocení

jo, to je právě to divný... když se bootne instalace windovs, tak pak to napíše že to nemuže najít ten disk... to už vim jak vyřešit... ale k tomu musim do biosu... a při tý nefungující instalaci ta klávesnice v pohodě funguje :-/
spatth
hodnocení

hledal sem už něco i jinde na netu... ale vždycky byla položená otázka, a nikdo nevěděl co s tim :( :( *zed*
Položil bych otázku prodejci *frajer*
spatth
hodnocení

jj, du to udělat :) sem zvědavej jak to dopadne... a diky moc za pomoc :)
spatth
hodnocení

a až na něco přijdu, co by mohlo fungovat... tak napíšu :) jo btw... ted sem zkoušel nahodit ubuntu... a tam klávesnice nefunguje... takže si instalace wndvs musí nahrát nějaký svý vlastní ovladače na hard. nebo do ramky... a kdyby se daly uchovat tam kde se nahrajou tak by to asi fachalo :P
spatth
hodnocení

mno, to je řešení který by to smázlo všechno najednou... ale to zase bude nejspíš reklamace, a co já si pamatuju tak vracej ty reklamovaný věci tak po mněsícy :( i když mohle by bejt šance, že když je až takhle novej, že by mi dali rovnou jinej :)
Tomu bych až tak moc nevěřil- nebo spíše nespoléhal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]