Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakované problémy s PC

Od: remue odpovědí: 5 změna:
Můj počítač pracuje podle nálady, největší naschvály dělá nejspíš mně. Občas se začne zapínat, ale buď těsně před přihlašováním zčerná monitor, nebo během se sekne. Všechno svítí a krom repráčků nejde vypnout... Restartovat nejde, funguje vytáhnout ze sítě. Kdykoliv k němu přišel IT nebo kdykoliv byl v opravně, fungoval skvěle a po té nějakou dobu nepřestal. Nyní zase občas nejede monitor. Počítač se zapne, pak monitor "no signal", klávesnice ani myš nesvítí a často se i nechtěj zapnout repráky. "Zapínací" světýlko na počítač pak svítí jen jedno a nebliká, jako normálně. Jinak DVd normálně jede. Kabely vypojit a zapojit/vyměnit nepomůže, ani vypojit ze sítě. Druhý den se obvykle rozjede, jen občas mu to trvá dýl. Řešili jsme to, ale když už se ukázalo, jaký to je problém (špatná graf. karta)...no... najednou nefungovaly ani nový.. a o půl hodiny pozdějc fungovalo prý vše normálně. Nikdo na nic nepřišel, ale problém je zas. Mě napadá akorát zdroj, ale ten by snad někoho napad? Mohl někdo něco přehlédnout, nebo mám opravdu špatnou energii pro používání elektroniky? ( i školní počítače mi často nefungují a i při správném zacházení např.mp3 odejdou a nikdo si neví rady proč...) :-D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jako první doporučuji vyměnit zdroj za bezvadný

erikretr*
hodnocení

2x

Zdravím.

jako první zkuste vyměnit zdroj.

praivo*

Mám se přidat i já, do čtveřice?

hodnocení

0x

Zdroj mě taky napadl jako první. Může být jakýsi nestabilní.

hodnocení

0x

Kdykoliv k němu přišel IT nebo kdykoliv byl v opravně, fungoval skvěle a po té nějakou dobu nepřestal.
Viděl bych to na závadu hardvaru mezi klávesnicí a židlí. :)) Ale vážně. "Zapínací" světýlko nebliká. Respektive světýlka jsou dvě. Jedno neblikací, jedno blikací. Pokud neblikací svítí, je to OK, pokud blikací nebliká, není to OK. Blikací je disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]