Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s bluetooth na win 8.1

Od: nikaika odpovědí: 2 změna:

Prajem dobry den...pred par dnami som upgradovala win 8 na 8.1 a mam problem. Najprv mi nefungovali gesta na touchpade, ktore sa asi po 2 dnoch same opravili a uz idu, ale nefunguje mi bluetooth. Skusala som nastavenia, vsetko je ako ma byt, na mobile mam zapnutu viditelnost, parovanie prebehlo uspesne, ale mobil sa nedokaze pripojit na NT normalne, ako ked som mala win 8. Skusala som stiahnut najnovsie ovladace bluetooth na moj NT (mam ASUS A550C) z tejto stranky: support.asus.com/...

Stiahlo mi nejaky zip, otvorila som, zapla prvy setup, ktory tam bol, nainstalovalo to daco, potom na konci ziadalo o restart NT, tak som restartovala,a le stale to nefunguje. Ovladac sa nezmenil na verziu V11.0.748.2, stale mi to v spravcovi zariadeni ukazuje, ze mam verziu 8.0.xxx.x ...Neviete mi poradit, co mam robit? ako spravne ten ovladac zo zipu nainstalovat, alebo co mam robit, aby mi BT zas fungovalo?

Dakujem za odpovede

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luccy*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám dojem, že bluetooth u Windows 8 se celkově nekamárádí s mobilníma telefonama. Stejně jako vy, jsem několikrát stahovala ovladače a k ničemu. Po částečné obnově systému notebooku mi bluetooth fungoval jednou a podruhé opět nefungoval. Telefon mám též spárovaný, v notebooku se zobrazuje jako nereagující. Zřejmě budeme muset počkat, až Microsoft vydá opravný balíček k Windows 8.
Já zatím vše řeším vložením SD karty do notebooku.

marrw

ja ked odinstalujem bluetooth v spavci zariadeni a restartujem notebook, tak mi to najde mobil a aj sa dokaze sparovat s kazdym zariadenim, ale funguje to iba do chvile ked notebook vypnem.Potom pri dalsiom spusteni uz bluetooth nedokaze najst nič a ani nereaguje s ulozeními zariadeniami (mobilmi).Najnovie ovladace vobec nepomahaju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]