Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám "problém", který mě vážně štve... Na mém notebooku i na velkým PC používáme google chrome a mně vadí, že mojí historii prohledávání (co dělám na noťasu) vidí i ti, kteří přijdou na velký PC. A dále i složky které se mi synchronizují s noťasem. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi pomohli to vyřešit-nějak odpojit notebook od velkého počítače :D
Děkuji moc.
Myslím, že tazatelce nešlo o ukládání historie, ale o synchronizaci čehokoli přes google účet.
Řešením je vypnout trvalé přihlášení, čímž ale přijdete o synchronizaci souborů, nebo na PC kde se střídá více lidí, založit uživatelské profily. Pak se Vám data synchronizují pouze když budete sebět u počítače vy a nikdo jiný je neuvidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.