Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Synchronizace s druhým PC

Od: googloska odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám "problém", který mě vážně štve... Na mém notebooku i na velkým PC používáme google chrome a mně vadí, že mojí historii prohledávání (co dělám na noťasu) vidí i ti, kteří přijdou na velký PC. A dále i složky které se mi synchronizují s noťasem. Byla bych moc ráda, kdyby jste mi pomohli to vyřešit-nějak odpojit notebook od velkého počítače :D
Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Vyřešit to jde takto:

support.google.com/...

pavelv*

Myslím, že tazatelce nešlo o ukládání historie, ale o synchronizaci čehokoli přes google účet.

Řešením je vypnout trvalé přihlášení, čímž ale přijdete o synchronizaci souborů, nebo na PC kde se střídá více lidí, založit uživatelské profily. Pak se Vám data synchronizují pouze když budete sebět u počítače vy a nikdo jiný je neuvidí.

erikretr*
hodnocení

0x

Zkuste to takto vyřešit

support.google.com/...

doplněno 18.03.14 19:22:

Koukám že je to stajná stránka jako kolega :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]