Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Sestře nelze odeslat e-mail do zahraničí ( Anglie) ze seznamu.cz. Prd tomu rozumím co s tím. Nějaké nastavení či co? Předem děkuji. PS. z Anglie e-mail přijde.
vy teda pošlete mail a sestře nepřijde? Vy dostanete na mail nějakou informaci - například od mailerdaemon že e-mail nešlo doručit nebo vás vůbec neupozorní? A po odeslání máte e-mail ve složce odeslané či kde?
zde odkaz na chat seznam.cz kde se řeší technické problémy , dejte "Přejít na technickou podporu"a pokračujte dle pokynů napoveda.seznam.cz/...
Sestře píši, že je to nepovelený. Tak jestli se má obrátit na správce seznamu
doplněno 18.03.14 11:37:Já jsem zde v ČR. Jen se mne ptala co s tím.
určitě se zeptejte v odkazu co jsem uvedla, oni si ověří proč nejde poslat...mi opravili zavirovaný e-mail za pár vteřin
Sestře píši, že je to nepovelený. Tak jestli se má obrátit na správce Seznamu... To podle mne nemá nic společného se Seznamem, půjde o omezení na straně příjemce. Jestli sestře píšete na firemní e-mail, bude se sestra muset obrátit na firemního "ajťáka". Ale lepší by bylo, aby si zřídila soukromý e-mail u některého poskytovatele freemailu.
Mám zkušenost např. s českými pobočkami dvou zahraničních bank, které svým zaměstnancům blokují e-maily z freemailu @gmail.com.
Sestře píši, že je to nepovelenýOno opravdu zalezi na tom, kdo to pise? Co presne se tam pise? Kdyz se dopodari dorucitzpravu, tak prijde zpet chybove hlaseni, kde je napsano, kde se stala chyba.
Technická podpora by to měla vyřešit.
Taky záleží jestli používá Web mail nebo poštovního klienta nainstalovaného do počítače, tam většinou bývá chyba v nastavení portu,zabezpečení šifrování.
I když problém se nevyřeší dá se to obejít přesměrováním mailů či vytvořením stejné mail domény v zahraničí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.