Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze odeslat e-mail

Od: jofa* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.

Sestře nelze odeslat e-mail do zahraničí ( Anglie) ze seznamu.cz. Prd tomu rozumím co s tím. Nějaké nastavení či co? Předem děkuji. PS. z Anglie e-mail přijde.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jancak
hodnocení

0x

vy teda pošlete mail a sestře nepřijde? Vy dostanete na mail nějakou informaci - například od mailerdaemon že e-mail nešlo doručit nebo vás vůbec neupozorní? A po odeslání máte e-mail ve složce odeslané či kde?

jancak

zde odkaz na chat seznam.cz kde se řeší technické problémy , dejte "Přejít na technickou podporu"a pokračujte dle pokynů napoveda.seznam.cz/...

jofa*
hodnocení

Sestře píši, že je to nepovelený. Tak jestli se má obrátit na správce seznamu

doplněno 18.03.14 11:37:

Já jsem zde v ČR. Jen se mne ptala co s tím.

jancak

určitě se zeptejte v odkazu co jsem uvedla, oni si ověří proč nejde poslat...mi opravili zavirovaný e-mail za pár vteřin

jofa*
hodnocení

Děkuji. Předám ji odkaz na podporu a tam si to vyřeší.

jancak

problém může mít v nastavení svého mailu, ať si zjistí technickou podporu i pro svůj mail. Na seznamu můžete mít e-mailové nastavení v pořádku a nastavení je špatně na jejím e-mailu...bude třeba zjistit na kterém mailu je něco blbě nastaveno

hodnocení

0x

Mail s přílohou nebo bez přílohy. Pokud "s" může být příloha větší, než má příjemce povoleno.

iz*
hodnocení

0x

Sestře píši, že je to nepovelený. Tak jestli se má obrátit na správce Seznamu... To podle mne nemá nic společného se Seznamem, půjde o omezení na straně příjemce. Jestli sestře píšete na firemní e-mail, bude se sestra muset obrátit na firemního "ajťáka". Ale lepší by bylo, aby si zřídila soukromý e-mail u některého poskytovatele freemailu.

Mám zkušenost např. s českými pobočkami dvou zahraničních bank, které svým zaměstnancům blokují e-maily z freemailu @gmail.com.

luke237
Sestře píši, že je to nepovelený
Ono opravdu zalezi na tom, kdo to pise? Co presne se tam pise? Kdyz se dopodari dorucitzpravu, tak prijde zpet chybove hlaseni, kde je napsano, kde se stala chyba.
jofa*
hodnocení

Děkuji za odpovědi a sestra se již obrátila na tech. podporu Seznamu. Píše si jen zprávy se synem v Anglii a nelze je odeslat.Od něho dostává. Dříve jí to šlapalo. Dám všdět v čem to bylo, až to vyřeší. Josef.

kangaroo*
hodnocení

0x

Technická podpora by to měla vyřešit.

Taky záleží jestli používá Web mail nebo poštovního klienta nainstalovaného do počítače, tam většinou bývá chyba v nastavení portu,zabezpečení šifrování.

I když problém se nevyřeší dá se to obejít přesměrováním mailů či vytvořením stejné mail domény v zahraničí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]