Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu se připojit k netu - nehlásí se chyba

Od: vocho odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, dva dny se nemohu připojit k internetu (bezdrátově), mám noitebook, je to naše domácí wifi. Vše ukazuje, že jsem připojen, že není žádná chyba, ale k internetu se nepřipojím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mayik
hodnocení

0x

dnes jsem tohle resila taky... zalezi jakeho mate poskytovatele internetu a jaky mate operacni system. A take jakou mate wifinu ;) ... ja jsem dnes v nastaveni sitovych pripojeni musela nastavit ziskavani adresy automaticky ale u wifi jsem ji musela zadat fyzicky tzv. natvrdo... Tezko radit jen tak ;)

hodnocení

0x

Nejspíš nepordím, ale možná nakopnu.

Jestli dobře rozumím, tak k wifi jste připojen. A co wifi? Taje zřejmě součástí modemu. Je modem připojen?

vocho
hodnocení

wifi funguje, jsou k tomu připojeni všichni uživatelé v našem domě a jim to funguje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]