Nejste přihlášen/a.
poradíte mi někdo jak se odhlasit z Obchod play?
přihlásila jsem se přes mobil na Obchod play, svým účtem, a teď se chci odhlasit. a nevím jak, nemůžu nikde na mobilu najít ,,odhlasit"
poradíte mi někdo prosím, díky
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
zepe*
3x
nastaveni-ucty a synchronizace- a tam jsou vsechny ucty ktere pouziva mobil potom ten ucet rozkliknout a mela by tam byt moznost odebrat účet
Když zruším přihlášení, tak si přestane stahovat aktualizace? Nechtěl jsem tu potvoru mazat protože čas od času nějakou tu apku potřebuju stáhnout ale mám v tabletu malou ramku a to věcné stahování aktualizací mi pije krev. Možnost zakázat přenos dat na pozadí se mi nepodařilo najít. (vegabean - jellybean 4.1)
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]