Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi,
objevil se mi takový docela otravný problém.Nevím co se změňilo,ale nikdy to nedělalo.Jedná se o to,že když si zapnu na mobilu wifi a pak zapnu notebook,tak se na něm už k wifi nepřipojím.Píše mi to ,, není připojen internet ,, .Když tu mou wifi síť dám ignorovat a znovu se pokusím o připojení,napíše mi to,že síť je ,, omezena ,, .Švagr mi poradil jen to,že mám restartovat router.Pak to samozřejmě najede a na noťasu je zas připojení.Jenže tenhle způsob je vážně otravný.
Nevěděla by nějaká dobrá duše co s tím dělat nebo v čem může být problém? Děkuji za každou odpověď.Případně mi to vysvětlete jako amatérovi
Dobry den, napada me, ze mate na routeru nastaveny maximalni pocet pripojeni na 1. Potom by to davalo smysl. Kdyz to restartujete, tak se pripoji notebook i telefon?
Přihlasit se na wifi router přes IP adresu a LAN kabel a projet záložku wifi a pozměnit údaje a zadat vyšší rozpětí nebo více uživatelů či přímo zadat adresy mobilu a notebooku. Taky můžete vypnout wifi v notebooku a připojovat se k wifi přes wifi mobilu (nasdílet Internet pro notebook) a mobil s notebookem propojit USB kabelem. Trochu je to nepraktické u přenašení, ale u notebooku na stole OK a budete mít připojený obě zařízení k Internetu, ale tohle bych volil, kdyby nešlo aktuální problém vyřešit Taky napiště co je to za wifi router a jak daleko jste od wifi routeru. Přece jen kabel je kabel
Ještě doplnim, že ty low-end wifi routery jsou většinou rádi, že stabilně připojí k Internetu 1-2 wifi zařízení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.