Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli se už někomu z Vás stalo,když se chcete na Vistách přihlásit,tak se ukáže chyba,že se službe Služba Profil uživatele nepodařilo přihlášení vašeho ůčtu...?...Při každém pokusu o přihlášení se mi tato chyba ukáže a nevim co s tim dělat.Pc mi jde jen v nouzovém režimu,ale to mi nějak nestačí ...tak chci někoho z Vás poprosit o pomoct,jestli něco o tom víte.Jo,a ani mi nejde vytvořit jiný ůčet v tom nouzovém režimu(je u toho takový ten "štítek" ,jakože ochrana...)...už sem hledal i na googlu a nic sem nenašel...tak sem z toho už zoufalej.Pls dyžtak mi napisště na mail: jackknetl@seznam.cz ...budu rád za cokoliv ...dík!
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jakubj*
Pls nejlepší by bylo,kdyby si mi napsal tvoje icq a poradil bys mi pls přes něj,takhle je to na dlouho...moje icq je :468-676-276,dík!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]