Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Visty-nejde se mi přihlásit!!!

Od: jakubj* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jestli se už někomu z Vás stalo,když se chcete na Vistách přihlásit,tak se ukáže chyba,že se službe Služba Profil uživatele nepodařilo přihlášení vašeho ůčtu...?...Při každém pokusu o přihlášení se mi tato chyba ukáže a nevim co s tim dělat.Pc mi jde jen v nouzovém režimu,ale to mi nějak nestačí ...tak chci někoho z Vás poprosit o pomoct,jestli něco o tom víte.Jo,a ani mi nejde vytvořit jiný ůčet v tom nouzovém režimu(je u toho takový ten "štítek" ,jakože ochrana...)...už sem hledal i na googlu a nic sem nenašel...tak sem z toho už zoufalej.Pls dyžtak mi napisště na mail: jackknetl@seznam.cz ...budu rád za cokoliv ...dík!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A přihlašuješ se na PC jako Administaror nebo jako uživatel?
jakubj*
hodnocení

Pls nejlepší by bylo,kdyby si mi napsal tvoje icq a poradil bys mi pls přes něj,takhle je to na dlouho...moje icq je :468-676-276,dík!
V tom problém není, ale krom nějakých oprav a "hacknutí" systému moc nápadů není. Pokud je tam něco nabořené, mohla by pomoci opravná instace. Další možností je vrátit se za pomoci bodu obnovení do doby, kdy bylo vše OK (pokud vůbec ano). Dále tu máme instalaci všech dostupných záplat na systém.

jakubj*
hodnocení

Jako admin.

hodnocení

0x
Nejsem s vistou moc kamarád tak by mě tajímal ten štítek kvůli kterému ti nejde vytvořit ten účet, dále zda jsi koukal na služby- v ovládacích panelech zda běží ta o které je řeč...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]