Nejste přihlášen/a.
Ahoj,všiml jsem si že ikdyž na internetu nic nedělám,nestahuji,neodelísám,stále mi program svchost.exe (netsvcs) vytěžuje bezdrátové připojení k mému Wifi routeru a pak asi dál. Dělá to stále. Stahuje i odesílá. Četl jsem,že je to program součásti Windowsů,ale tohle to nikdy nedělalo. Může to být nějaký vir? Projel jsem to dvěma antiviry,ale nenašlo to nic. Dík
nepomaha.. mam ten samej problem a po cca 15ti minutach necinnosti na pc se sam svchost rozjede na 100% cpu a sam zdechne po 5ti minutach nebo jen jak hnu mysi.. jak proti tomu uz nevim
Ne, jsou to Visty. Mám počítač pět let a nikdy to nedělalo. Všiml jsem si toho,protože mám v miniaplikacích na ploše aplikaci hlídající vytížení procesoru,disku,paměti a internetového připojení. Procesor to moc nezatěžuje,na max 10 procent. Ale to internetové připojení mě štve. Pořád to ukazuje,že to něco stahuje a posílá. Co s tím u Vist? Zase zakázat všechny automatické aktualizace se mi moc nechce. Fungovalo to vše bez problémů. Nemůže to být nějaký vir,sice jak jsem psal výše to nic nenašlo.
Dělají to nejčastěji aktualizace, ještě to přitom nesmyslně zatěžuje počítač. Vypnout automatické aktualizace a je po problému.
Jsou to Visty. Zjistil jsem to podle miniaplikace na ploše,která sleduje vytížení procesoru,paměti,disku a internetového připojení. Nikdy to za celých pět let nedělalo. Teď to prostě pořád něco stahuje a odesílá. Nevím proč a nevím co. Nemůže to být vir? Jak jsem už psal,nic to nenašlo. Procesor to v podstatě nevytěžuje,na max 10 procent. Ale to internetové připojení běží pořád.
V počítači spustím (Vista) Sledování spolehlivosti a výkonu. To,že v jádru běžně běží i několik svchost.exe je normální,mám ověřeno na jiném počítači. Ale proč mi ikdyž na internetu nic nedělám neustále odesílá a stahuje data? Počítač je svižný,nic se nehltí,ale odesílá a stahuje. A nevím co. Dělá to přes svchost.exe (netsvcs) a přes AvastSvc.exe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.