Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC Sestava na hry?

Od: provo11 odpovědí: 8 změna:

Čau. Chci se zeptat, jestli je tato sestava vhodná pro hraní alespoň těch středně náročných her tj. gta iv, mafia 2, skyrim atd.

Základní deska : MSI H81M-P33 - Intel H81
CPU : Intel Core i5-4440
RAM : ZEPPELIN 4GB DDR3 1333MHz
GPU : Gigabyte NVIDIA GeForce GT630 2GB DDR3

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

polonom
hodnocení

0x

Určitě ano.

polonom

Nebo spíš takhle, ty hry na tom rozjedeš, ale určitě ne na vysoký detaily.

provo11
hodnocení

Takže problém bude asi v grafice, že? Jinak vše ostatní je o.k?

polonom

Pokud máš v plánu hrát již zmíněné hry na max detaily, tak tu kartu by to chtělo vyměnit. Jinak vše ostátní by mělo být ok, já bych teda pořídil 6 GB RAMky, ale kámoš říká že je to zbytečný a čtyřkový to utáhnou taky, takže jo až na tu grafárnu by to mělo bejt ok.

dfsdfdsf
hodnocení

0x

Skyrim ti pojede na max bez problémů. Já ho hraji i na strém ntb, který splnuje jen minimální požadavky, i když jede na max v pohodě - fps 18+ :) Gta jsem taky zkoušel, to už se ale seká a Mafia jeden taky v pohodě :)

provo11

Já mám teď starý pc protože mi předtím už jeden cpu odešel. Teď mám AMD Athlon 64 3400+ 2.20 GHz :D

Takže potřebuju procesor. Tu grafiku mám a Mafii 2 na ultra detaily a rozlišení rozjedu, ale nestíhá to procesor když mám zapnuté zvuky. Pak se to seká. Skyrim dám taky, ale pořád to brzdí cpu když hraju na nejvyšší. Není to špatná gpu na tyto hry. U těch nejnovějších třeba jen snížit detaily. Ještě přemýšlím o tomto alza.cz/...

kangaroo*
hodnocení

0x

Pohoda jazz :)

Výměna jen grafiky

doplněno 10.04.14 23:59:

Co máš za zdroj?

provo11

Právě jen 350W. Značku neznám. Asi potřebuji lepší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]