Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s přehráváním videa z PC na TV

Od: bolek72 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit s problémem... Nedaří se mi nastavit přehrávání videa z PC na TV v systému dualview (WMP, Winamp, Nero Show Time... nic...). Na TV (v dualview) mi svítí jenom plocha PC. Když spustím video, nic se neděje. Pokud nastavím zobrazení na "klon" video se na TV objeví... Nemůžu zjistit, kde soudruzi z NDR udělali chybu :) Děkuji za pomoc!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Přehrává se to video alespoň na PC?
bolek72
hodnocení

Jo, na PC je všechno bez problémů... Ono se to přehrává i v TV v systému "klon", ale "dualview" je prostě nějak zakleté...
To vypadá jako že tento režim přehrávání není podporovaný...
bolek72
hodnocení

... a co se s tím dá udělat? ... Já nevím, nechybí nějaký plugin nebo něco? Případně, kde to můžu zkontrolovat? ...
Pokud není podpora přímo v ovladačích, tak s tím patrně nic neuděláš.

jirkahorak*
hodnocení

0x
Když spustíš to video třeba med.playeru tak se ti na tv zobrazí ten přehrávač ale s černým oknem bez obrazu?mě to dělalo to samé ale když jsem zadal spustit režim divadlo tak to šlo.snad ti to pomůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]