Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zálohovat adresy?

Od: babina* odpovědí: 2 změna:
Nejdříve jsem zkoušela hledat na googlu,ale nejsem moudrá.Měla jsem noutbuk na opravě,najednou tmavá obrazovka s bílým pruhem a nešel vypnout.Něco svařovali a vyčistili od prachu,už mi hučel.Bála jsem se,že přijdu hlavně o fotky vnoučat a z dovolených.Známá mi doporučila si věci zálohovat,koupit harddisk.To bych snad pochopila,sice nevím jaký harddisk,abych neměla zbytečně velký/nevím,jak popsat/.Ale taky mi jde o to,že mám dost emailových a skypových adres ,o ty bych taky nerada přišla,ale u nich nevím,jak bych je do toho dostala-zkopírovala-.A opisováním ručně bych strávila dost času.Poradíte jak na to?Polopaticky?Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Z disků bych doporučil určitě 2,5´´ viz například tady. Výhodou je napájení přímo z USB, tím pádem nepotřebujete napájení do zásuvky. Velikost v GB záleží na množství fotek a přijatelné ceně za zálohu dat.

Pokud jde o adresy tak zálohovat jde skoro všechno, ale musíme vědět z čeho, tedy z jakého programu. Pokud jde o Skype tak ten zálohovat tuším nic nepotřebuje a má kontakty uložené na serveru.

Skype si pamatuje nastaveni na serveru, takze at se prihlasite z jakehokoli zarizeni, budete mit sve pridane kontakty k dispozici.

Doporuceny disk je OK. Kontakty si muzete odeslat treba do posty, zabiraji male misto. Ext. disk vyuzijete hlavne na fotografie a dokumenty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]