Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dtest- 3/2014

Od: vl* odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

našla by se tu nějaká hodná duše, která by mi buď poslala časopis dtest 3/2014 na můj email nebo aspoň sdělila, který antivirový program tento test vyhrál? Přijde mi moc zapplatit 75 Kč ,když chci pouze vědět, kdo vyhrál tento test.

Moc děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hmm
hodnocení

0x

Sice vám ho nepošlu, ale zrovna test antiviráků je vždy jedna velká blamáž. Takže o nic nepřicházíte.

vl*
hodnocení

Jak to myslíte? Kdo vyhrál?

hodnocení

0x

odpověď máte ve vnitřní poště, nevím, jestli pomůže

xb1

Dobrý den.

pokud dobře rozumím Vaší odpovědi tazateli, tak bych moc stál také o zaslání odpovědi. ;)

Předem moc děkuji.

nejste registrován, vnitřní pošta v tom případě nefunguje

hodnocení

0x

Podle rakouské společnosti, která se zabývá testováním antivirů se zdá nejlepší Kasperky viz av-comparatives.org/... str.9

hop®

Kasperskky byl bezkonkurenční, když jsme z netu stahovali nové SW do mobilů z východních webů, asi před 15ti lety. Dnes o jeho spolehlivosti už tak přesvědčen nejsem, ale určitě stále patří k těm lepším...

uda1966*
hodnocení

0x

Zde j nový test: av-test.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]