Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky program na upravu fotek?

Od: jkb odpovědí: 16 změna:

Rad bych se zeptal na jaky program je nejvhodnejsi an upravu fotek? jde mi o tom aby se dal zdarma stahnout a obsluhu zvladl bezny uzivatel a ne profik :) proste aby to nebylo neco jak malovani :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
13.03.14 22:11
hodnocení

1x

Gimp

albatros498022*
hodnocení

1x

Peo běžného uživatele Picasa

ladinpraha*
hodnocení

1x

Já používám PhotoFiltre, většina zdejších uživatelů asi Gimp, nekdo i Picasa. Photoshop má pro běžného uživatele zbytečně mnoho funkcí. Takže doporučuji vybírat z těchto tří editorů podle toho, s kterým se ti bude nejlíp pracovat.

hodnocení

1x

Já používám Picasu. cs.wikipedia.org/... k naprosté spokojenosti laika. Je jednoduchý, snadno se v něm orientuje, upravuje, ukládá. Snad zbytečně, ale mám na ploše složku Dokumenty, a hodně obrázků pod názvy ve složkách, pro rychlé vyhledávání a odesílání, Picasa mi je ihned ukládá tady i u sebe. A to jsem opravdu laik a několikaletý začátečník. Ke stažení zde: slunecnice.cz/...

Souhlas, to je pomerne ituitivni programek. Zene jsem ho nainstaloval take

iz*

Doporučila bych odstranit z plochy složku s dokumenty a obrázky. Přesuňte ji jinam, vytvořte z ní zástupce a toho přesuňte na plochu. Tak budete mít z plochy složku stále dostupnou, ale přitom Vám nebude zbytečně zaplňovat paměť. (Při startu PC se do paměti načítá celý obsah plochy.)

Jinak souhlasím, že pro jednoduchou úpravu stačí Picassa. Já používám Photo Filtre a stále koketuji s myšlenkou, že se konečně naučím pracovat s programem Gimp (zatím si nemůžu zvyknout na jeho uspořádání, nevím, kde co hledat, ...)

Ivzez, máte určitě pravdu, protože se Vincent otvírá strašně dlouho. Děkuji za radu. *pusa* Takže bych 1. vytvořit zástupce. 2. A co pak? Jak dát jinam? Nabízí mi pravým myšítkem: otevřít, prozkoumat, hledat, otestovat AVG, trvale skartovat, kopírovat, vytvořit zástupce, odstranit, přejmenovat a vlastnosti. Co mám udělat? Prosím o úplně nejjednodužší vysvětlení. Děkuji.

doplněno 15.03.14 06:40:

Jinak mám na ploše jen rádio B.S. Player a koš, který často vysypávám.

galy
hodnocení

0x

Zdravím jednoduchý a zdarma program na úpravu fotek je Irfanview. Jinak určitě Photoshop. :)

13.03.14 22:55

justanswer
hodnocení

0x

Photofiltre (fotofiltr).. lepsi obdoba malovani co zvladne i moje 5ti leta sestra

jkb
hodnocení

no dekuji za radu :D ale ja rikal ze prece jen neco trochu lepsiho jak malovani :)

justanswer

vsak je lepsi, jen vypada podobne ale ma zhruba tak o 1000 funkci vic

moto*
hodnocení

0x

Etalon je samozřejmě Photoshop, ma ale velké ale, je placený.

Nahrada je Gimp jak je již uvedené.

Ze své zkušenosti mohu doporučit na základní úpravy i prohlížení Xnwiew, je multijazyčný, včetně češtiny a také blbuvzdorný :)

slunecnice.cz/...

,,pokud si stáhneš starší verzi Photoshopu,,dají ti ji na měsíc ,,ale nechají ti ji.. A neplatí se..

doplněno 13.03.14 23:26:

Jo a Gimp ten se také neplatí ,,

hodnocení

0x

Překvapivě velmi příjemný na úpravu fotek je FastStone Image Viewer faststone.org/... Je i česky, do Photoshopu jdu jen u náročnějších úprav.

gamapolis*
hodnocení

0x

Ashampoo Photo Commander 5-je zdarma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]