Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se mi objevují při běžném chodu jinak dlouhodobě bezproblémového počítače (deska MSI 7337, AMD 64 +3800, integr. zvuk.karta, 2 GB DDR2 atd...) z reproduktoru slabé zvuky jakoby krátké zaševelení ptáčka atp. Toto ševelení je výrazně slabší, než běžně nastavený zvukový výstup - ale je hranici slyšitelnosti. Vyskytuje se jen občas, pravděpodobně jde o projev nějaké činnosti paměti nebo cachování, protože nastává jen někdy a u úloh s větší náročností. Dříve to nikdy nebylo.
Rozhodně nejde o chybové pípání BIOSU, nejde to ani ze základní desky, HDD nebo zdroje, jde to přes zvukovou kartu do reproduktoru, ale velmi slabě oproti nastavení zvuku. Zeslabit to lze, zesílit jen omezeně.
Mám dojem, že před časem jsem o tom zde nebo v jiné poradně již něco četl, ale nyní si to již neumím vybavit ani najít.
Děkuji za každou radu a náměty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.