Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám starej laptop ACER,jednojádro ,systém Vista a nechytám bezdrát wifi,měnili jsme router a s novým heslem se mě nejde bezdrát. připojit k síti,zkoušel jsem snad už všechny návody co jsou na netu a nic ,net jde jen přímo přes kabel,předtím bylo vše v pořádku,tak to zkoušim ještě tady ,jsem amatér,třeba někdo poradí co s tím.
Děkuji všem za odpovědi,nejde se stále připojit bez kabelu,ale je to Vistou,těch rad jak to opravit je na diskuzích hodně,ale nic nepomáhá,takže si koupim novej laptop,tenhle už je za zenitem
než to uděláš, koukni do správce sítí a odeber všechny wifi připojení...a zkus to znovu...
doplněno 13.03.14 14:27:ještě tu chybí informace, jestli vidíš jiné sítě? ožná nemáš nainstalované ovladače, že ty jsi přeinstalovával systém?
No, tomu bych se ani nedivil (že je problém ve Vistách). To byl strašný operační systém... A nestačilo by "jen" do notebooku nainstalovat Windows 7?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.