Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občas nejde mechanika

Od: haf* odpovědí: 5 změna:
Pls poraďte, mám problém s mechanikou, občas mi najede a občas ne. Někdy je v BIOSu a někdy ne, ale nikdy není ve winu. Mechanika je LG GSA-H58N skoro rok stará. Neví te co stím? dík za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkontroluj kabel, kterým je připojena k základní desce (datový) a kabel napájecí. Dál, jestli je přípojen IDE kabelem, tak zkontoluj nastavení Master/Slave. Pokud bude vše OK, tak může být v háji.

haf*
hodnocení

hmm... tak to bude asi v háji páč to jsem zkoušel asi pětkrát :( takže novou mechniku

al bunda*
hodnocení

0x
reklamovat.
plaky*
skus este vymenit IDE kabel,mam s takutu chybu skusenost...odpajat a zapajat naspet nie je ucinne...staci,aby bola viac roztiahnuta zdierka a je to v haji...skus este pred reklamacou iny kabel...ak nie,tak reklamacka... ;)

haf*
hodnocení

no tak já zkusím vyměnit ten IDE ... dík moc za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]