Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám trošku problém a ano,už vím že jsem idiot že jsem instaloval idiotskej BS player. Prostě a jednoduše jsem ho instaloval ale když instaloval 250 doplněk,začal jsem čenichat nějakou levárnu protože blbej program na titulky se neinstaluje 2 hodiny a prostě jsem instalaci típnul.Pak jsem všechny věci k tomu odtranil.Celý počítač jsem prolezl a už nic nemůžu najít.Jenže se našel problém.Nemůžu přehrávat videa na youtube (místo všech videí mám jen barevný fleky a nejdou přehrávat.Další problém je,že když naistaluju antivirus (třeba avast),Automaticky mi zablokuje celej interenet (server nenalezen). A jako poslední věc - když si pustím nějakou MP3 ve WMP - tak u nějakých skladeb jsou uvedeny dole v okně slova textu přestože to nikdy dřív nedělalo.A z toho usuzuju,že tam ještě nějakej sajrajt z toho debilního BS playeru zůstal. Ale asi bude pěkně zamaskovanej protože ho nemůžu najít. Taky při dvojkliku na MP3 se sama nespustí a musím jí otevřít přes pravej klik a "otevřit soubor v"Neví někdo co s tím? Na živě.cz jsem našel cestu k souboru co by měl bejt nějakej virus - windows/system32/nazev souboru - Nema smysl to psat protoze jsem ho tam nenasel...
Diky všem za rady...
Odkud přesně jsem stahoval ten BS player si už nepamatuji ale myslím si,že to byla právě ta infikovaná verze,k dostání prakticky kdekoliv.Vím,že strašná spousta lidí si na to stěžuje - teď.. Když jsem to hledal vypadla mi samá pozitivní recenze,ale když jsem teď zjistil problém a začal se po tom pídit,začínal jsem nacházet čím dál víc těch negativních reakcí..Bohužel nikdo neměl problém s youtube (i když některé jiná problémy jsme měli společné ..)
Zkusím sem nahrát jak vypadá teď moje youtube... Co se týče toho spybota - našel mi několik problémů s textem - změna v registru.To mám dát všechno opravit?
Já bych projel systém antivirákem a spywarem a pak aktualizoval ovladače grafiky a zvuku a nahrál kodeky nebo přímo nejlepší přehrávač VLC Player (má vlastní média kodeky) ještě bych aktualizoval Adobe Flashplayer a Framework a Silverplayer podle toho jestli to bude nutné
To můžu zkusit ale nejdřív musím zase instalovat antivirus - teď tam žádnej nemám protože s ním bych se na net vůbec nedostal... A uvidíme jak to dopadne... Díky.
Zkus třeba Avira Antivirus Free (SpyBot,..) a dej hlavně hloubkovou kontrolu, taky se koukni na vlastnosti u hudebních a video souborů jestli BS Player není nastaven jako hlavní přehrávač médií.
Dobře. Zkusím to..Akorát ten test bude trvat hodně dlouho takže dnes už jak to dopadlo nenapíšu.Tak zítra.Doufám,že to klapne protože youtube atd používám dost často...
Možná to není Internet Explorer, ale jestli používáte IE, tak ještě chci poradit přejít na jiný web prohlížeč. Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera,...
Takže...
Antivirus našel jeden vir - Malware a opět mě nechce pustit na net.Musim ho vypnout abych se sem vůbec dostal... Jinak to youtube vypadá stejně na všech prohlížečích - Používám mozillu,ale koukal jsem se i přes chrome.Zkoušel jsem jí dát do původního nastavení,zkoušel jsem několikrát její restart,všechno jsem zaktualizoval a pořád se to nechce rozjet... Já úplně vidím,že to bude nějaká blbost. Akorát mě štve,že když mě takhle něco zaskočí,nakonec tomu přijdu na kloub ale někdy to trvá dost dlouho Každopádně díky za snahu..Když nic jinýho aspoň jsem si to pořádně pročistil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.