Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je ten film?

Od: batnflai odpovědí: 5 změna:

Ahoj,chtěla bych se zeptat,asi jsem slepá ale nemůžu to najít.Před chvilkou jsem si stáhla film a chtěla jsem se na něj jít podívat,tak jsem vipla internet a jak mám ve zvyku smazala i historii.Jenže jsem si neuvědomila že se smaže i historie stahování...a když jsem ten film hledala ve stažených souborech nemohla jsem ho najít :( nevíte kde jinde by se mohl ještě uložit,najít? Nechce se mi ho stahovat znovu... -_-

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Zkuste juknout na plochu ;)

Já bych zkusil opakovat pokus o stahování, tím u většiny rozumných browserů zjistíte která složka je cílová pro ukládání, samotné stažení pak můžete stornovat...

gamapolis*
hodnocení

0x

Nebo zadejte v hledani slouboru a slozekv nabibce Start nejake slovo z nazvu filmu

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, také (pokud znáte název souboru) můžete použít Hledat soubory a tam ten název zapsat a nechat vyhledat. Zdravím!

doplněno 10.03.14 19:59:

gamapolis - byl jste rychlejší.

kangaroo*
hodnocení

0x

Dejte vyhledat na C: nebo D: disku poslední vytvořené video soubory + případně třeba velikost 600MB a více :)

batnflai
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]