Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
mám na notebooku nainstalované windows 8.1 a potřeboval jsem si přenést z telefonu do počítače pomocí bluetooth nějaké fotky. Spárování proběhlo úspěšně, ale po pár vteřinách, kdy mi to hlásilo, že je zařízení připojeno se ukázalo, že je odpojeno. Při posílání fotek do počítače mi to v mobilu píše, že notebook mobil odmítl. Viditelnost obou zařízení je zapnutá. Zkoušel jsem najít, zda mám pro bluetooth aktuální ovladače, ale na nabídku na jejich aktualizaci mi nešlo kliknout. Proto jsem zkoušel hledat ovladač na internetu a našel jsem program DriverDoc, který automaticky vyhledává aktualizace mnoha ovladačů. Máte s tímto nějaké zkušenosti? Nebo poradíte mi, prosím, jak mám opravit tento problém s přenosem dat mezi počítačem a mobilem a naopak?
Děkuji, M.
Dobrý den, já bych to neřešil a propojil NTB a mobil kabelem do USB. NTB potom najde mobil jako velkokapacitní paměťové zařízení, bude vidět v NTB jako disk a můžete pracovat s daty. Potom softwareově odpojit v NTB a vytáhnout kabel z USB. A nemusíte zprovozňovat něco, co je nespolehlivé. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.