Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat rámeček okolo textu ve word 2010

Od: pesan71® odpovědí: 6 změna:
Ahoj, prosím o radu.Ve Wordu 2010 potřebuji okolo textu udělat rámeček, který bude 1,5 cm od kraje papíru. Jak na to?Děkuji předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na horní liště "vožit" "textové pole". Do něj pak píšete stejně jako na normální stránku. Textové pole můžete upravovat, když kliknete na jeho rámeček (zvýrazní se), pak pravým myšítkem a zvolit "formát textového pole". Otevře se Vám řada možností, se kterými si už poradíte.

doplněno 10.03.14 19:50:

Když máte pole zvýrazněné, lze jej pomocí myši přemísťovat a měnit jaho velikost. Na stránce můžete mít i několik textových polí. Do textového pole můžete vkládat i obrázky (lze je pak po stránce libovolně přesunovat). Lze vytvořit i pole uvnitř pole.

doplněno 10.03.14 19:53:

Jo, abych odpověděl přímo na Vaší otázku, tektové pole je v základu ohraničené jednoduchým tenkým rámečkem, který se dá v několika variantách změnit.

kristyn3*
hodnocení

0x

vložení, obrazce, vyberu si odbélník a obtáhnu text který chci mít v rámečku,

doplněno 10.03.14 19:27:

aby mi šel vidět text, tak si dám výpln obrazce : bez výplně

gamapolis*
hodnocení

0x

Máte na mysli něco takového?

hodnocení

Jdu to vyzkoušet. Připadá mi to ale jako kostrbaté řešení, určitě to musí jít i nějak nastavit. V každém případě ale Děkuji !

gamapolis*
hodnocení

0x

Zkuste ve wordu kartu Rozložení stránky a dále Pozadí stránky-ohraničení stránky.Jsou tam nejrůznější možnosti ohraničení.

zuzas3

Děkuji, mně to pomohlo. To jsem hledala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]