Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťovka kingston - nenačítá jí ntb

Od: jamra® odpovědí: 6 změna:

Ahojte,

mám tuto paměťovku (viz obrázek), když přepínám zámek z jedné polohy do druhý tak ani v jedný mi jí nezobrazí ntb, nevíte čím to může bejt?

Když kameru připojim kabelem jede to normálně.

Díky

i.alz.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Máte pro jistotu nainstalovaný (správný) ovladače pro čtečku karet? Zkuste i jinou SD kartu.

hodnocení

jiné karty fungují, znamená to, že ovladače jsou ok? nebo ke každé kartě jsou jiné?

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, další možnost je, že čtečka (pokud jste ji zatím nikdy nepoužil) není povolena v BIOSu toho NTB - podívejte se do Správce zařízení, zda je tam vidět a její ovladače. Pokud ne, tak ji povolte v BIOSu. A jinak asi tu kartu zkusit i v jiném PC nebo NTB, jestli bude načtena tam. Zdravím!

doplněno 26.03.14 13:41:

jamra - ovladače jsou k té čtečce v NTB a ne pro jednotlivé karty. Zkuste přeinstalovat ovladače pro čtečku - správný ovladač, pro správný NTB a jeho OS. A kartu zkusit i jinde.

hodnocení

jinde karta funguje

hodnocení

0x

Asi má čtečka problém s SDHC kartou, určitě přečte menší karty ne?

hodnocení

Tohle je 32GB SDHC, a teď jsem zkoušela 16GB SDHC a ta jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]