Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer musel stránku uzavřít

Od: jarojetu® odpovědí: 3 změna:

Poraďte mi proč se objeví na monitoru upozornění, že internet explorer musel stránku uzavřít a poté to musím kliknout a stránka se opět objeví ale nedostanu se na určitou stránku kterou chci konkrétně jde o nastavení vzhledu u seznamu . ale někdy mi to dělá i když se chci podívat na nějaký Web.. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, někde bude chyba. Tedy, stránka se nezobrází správně nebo její prvky.

Může to dělat prohlížeč, který používáte nebo i jiný - patrně se s tím setkal každý.

Možná máte něco špatně nastaveno (např. moc velké zabezpečení). Zkuste zatím vyčistit mezipaměť a cookies v prohlížeči nebo i jiný prohlížeč. Zdravím!

doplněno 12.03.14 01:47:

A není v tom upozornění hláška o JavaScriptu, který přestal pracovat a má být ukončen?

doplněno 12.03.14 09:14:

Já jsem IE nikdy nepovažoval za dobrý prohlížeč. Můžete zkusit jiný - Firefox, Opera nebo Chrome. Možná si ještě projít nastavení IE a zkoušet něco změnit, možná to dělá firewall nebo antivir. Více už asi neporadím.

hodnocení

Děkuji za odpověď, ale cookies jsem vyčistila a nejde to stejně když se chci podívat na nějaký Web tak mi to uzavře. stává se to jen někdy. ale to nastavení vzhledu u seznamu.cz prostě nejde . díky

hodnocení

ne. jen v aplikaci internet explorer došlo k chybám je nutno ji uzavřít, kliknu na to to musím jinak se nikam nedostanu a když to odkliknu naběhne upozornění, že stránka se opět obnovila a tak dokola..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]