Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows nenaběhne, myš se neukáže

Od: mrmarkii odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

možná jsem už otravnej, když takhle píši všude otázky, ale mam tu jeden zásadní problém, se kterým si vůbec nevím rady. Právě jsem nainstaloval čistý Windows 7 Home Premium, zadal jsem originální kod a šlo to. Po té, co jsem to restartoval, vůbec nenaběhl Windows. Ukázala se jen uvítací obrazovka (vstup do biosu), spouštění Windows a pak už nic. Jako první se má vždy ukázat myš. Ale neukáže se vůbec nic. Pouze se celý počítač rychle zahřívá a nakonec automaticky spadne. Nouzový réžim funguje, avšak v některých případech start nouzového réžimu brání první aktualizace. Jak už jsem říkal, právě jsem Windows nainstaloval. Před instalací jsem celý disk kompletně zformátoval, takže tam nic nemohlo zůstat. Před tím jsem tam měl linux, jenže jsem ho odstranil. Linux šel naprosto perfektně. Bootoval se dokonale, ale já jsem chtěl Windows 7, a to proto, protože mam product key. Prosím poraďte mi. Jsem zoufalý...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x

parametre pc? stary novy? pokial si tam mal linux, tak by som tipoval, ze starsi..Prehrieva sa ti aj ked tam das iny windows ako je win 7? Windows 7 dost rapidne vyuziva procesor a ram takze starsie pocitace stym samozrejme maju problem.. co moze u teba signalizovat to rychle zahrievanie sa.. vyskusal by som tam napr.. vistu a ked ta pojde bez problemu, tak vyskusat este raz tu win 7 a pokial tam bude stale problem pretrvavat, tak by som urcite do toho nesiel..tiez som mal vistu dal som tam win 7 a pc totalne zblbnuty.. tak isto stare zbernice na maticnych doskach su neni stavane na taku zataz..akurat mozes riskovat odpalenie procesora..

mrmarkii
hodnocení

Ne. Když jsem si kupoval tento notebook (asi před pěti lety), byl tam Windows 7. Jenže byla tam stejná chyba, jako tady a já jsem si myslel, že to vyřeším přeinstalací. Bohužel, když jsem to přeinstalovával, kod nešel. Místo toho jsem si tam dal Linux a teď když mam nový kod jsem si tam dal Windows 7. Takže linux byla taková náhrada. Někdy spustit Windows lze, někdy zase ne.

papucok*
hodnocení

0x

Předtím to chtělo zkusit tohle: chip.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]