Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenaběhne OS

Od: dfsdfdsf odpovědí: 5 změna:

Zdravím, přišel mi notebook z opravdy. Hned jak jsem měl možnost, tak jsem do něj nainstaloval W7 (legální, samozřejmě). Bohužel, když chci noťas zapnout, tak mi to udělala toto (video). Neví někdo, co s tím? Jo, jinak harddisk a základová deska jsou nové, na druhém ntb harddisk normálně jede. Děkuji za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

1x

Jdi do BIOS Setupu a zkonroluj jestli nemáš zapnutý AHCI a zkus změnit hodnotu a ulož to a restartuj.

dfsdfdsf
hodnocení

Tak jsem to zkusil a jede to :) Akorát se to celkově strašně seká, třeba když jedu myší, nebo dělám cokoliv.. Je to celý strašně zasekaný.. Předtím to jelo v pohodě a teď.. :/

dfsdfdsf
hodnocení

Nechce to najít graf. kartu.. Nevíš, jak to nastavit? Já tam mám totiž jednu intel a druhou amd.. Tak jestli nevíš, jak udělat, abych měl zaplou pořád tu amd..

kangaroo*

Já bych stáhnul z webu výrobce notebooku nový oficiální ovladače a ty znovu nainstaloval, ale pokud tam na disku nemáš žádná důležitá data tak na čisto přeinstaloval Windows. Neměl jsi to, že ten disk měl nainstalovaný OS Windows, ale disk byl vytažen z úplně jiného notebooku a teď jedeš na těch základních Windows ovladačích HW a proto to tak blbne?

dfsdfdsf
hodnocení

Ovladače stahuji, OS zkusím přeinstalovat během dne :) Už se to tolik neseká, bylo to tím, že jsem měl špatně vložené ramky, teď už to jede celkem v pohodě. :) Děkuji za pomoc, za chvílí napíšu, jestli ty ovladače pomohly. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]