Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli je tato sestava v pořádku, jestli jí něco nechybí: czc.cz/...
Už bych nejradši nic neměnil, tak se chci spíš zeptat, jestli to jako celek bude fungovat.Víc peněz do toho dát nemůžu. Už nic moc nechci měnit. Díky
Jojo, všechno "pasuje" a nic důležitého tam nechybí. SSD bych tam dal - nejen že je samozřejmě rychlejší než "obyč" HDD, ale je i tichý, takže žádný zvuk/hluk při práci disku...
doplněno 09.03.14 11:41:blesk1616: Ohledně SSD a grafiky jde o určitý kompromis. Já bych spíš preferoval SSD a slabší grafiku než naopak, ale každý má jiné preference. S tou RAMkou nesouhlasím - ty paměti jsou kompatibilní. Navíc 1,65V (jak se u nich píše), je maximální pracovní napětí... Voltáž si myslím určuje deska.
doplněno 09.03.14 21:15:pilivoj: Taky jsem si to původně říkal (koupit raději silnější zdroj), ale když jsem pak koukal na tu spotřebu procesoru a grafiky (oboje kolem 50 W + samozřejmě nějaká další zařízení), tak by ten 400W zdroj měl stačit. Vše ostatní (kromě procesoru a grafiky) nějakých 300W nedá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.