Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění zvuku z videa

Od: black* odpovědí: 6 změna:

Zdravim .

Potřebuji nějaký programek který zanechá video bez zvuku . Točil jsem video kde mluvíme , chci do něj dát písničku a to co jsme namluvily úplně odstranit .

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

stahuj.centrum.cz/... přetáhnete do políčka videosoubor dole se oběví vide o podním i audoi ty odškrtneš audio pak do rámečku kam jste přetáhla video přetáhněte i hudbu a dole zašktněte audio ( to co je slaběji napsáno)

doplněno 08.03.14 21:00:

a pak dejte start nebo co je to tam za tlačítko...

humlik*
hodnocení

0x

Používám Pinacle, tam si s tím uděláte vše, na co si vzpomenete. J de o střižnu. pa

Co já vím tak tento program nikdy nefungoval pořádně (spíš zázrak že vám jede) často je v něm zvuk pozadu... V avi mux nemá co zkazit... Hlavně ce nemusí instalovat.. pak ho klidně může zase smazat a nezbydou po něm žádné stopy...

Nicméně neříkám že ten Pinnacle stojí za ho*no

Neříkám, že neexistuje lepší program, ale já používám Studio 9 od Pinnacle už řadu let absolutně bez problémů (no, občas se sekne, ale to se dá vyřešit častějším zálohováním při práci).

praivo*
hodnocení

0x

tomasek*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Buď ten Avi-mux, jak radí Blechta, nebo Virtual Dub ( virtualdub.org/.... O jaký video soubor se jedná? Avi, MPEG, MP4, ...?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]