Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám WIN 8. Do USB jsem zapojil externí disk H a chtěl jej odebrat - bezpečně odebrat hardware, ale píše mi to - viz příloha.
doplněno 08.03.14 19:07:Nevím co bych měl kde dále ukončit, aby mi to psalo, že mohu ext. disk bezpečně odebrat. Děkuji za nápady.
Někdy pomůže počkat, někdy pomůže otevřít a zavřít soubor na zařízení, někdy pomůže jen restart. Občas mi to dělá externí disk pod W7 a zatím jsem nezjistil proč a co s tím jiného udělat...
Měl jsem to samé. Zkuste odstranit v plánu defrgmentaci externího disku ( vlastnosti ... ). Zakázal jsem ji dle plánu ( je to již přednastavené v plánu ) a již nemám problém s řádným odpojením disku. Nebo další možnost : Stáhněte si aplikaci USB Safety Remove nebo USB disk Ejector. Pomocí tohoto odpojíte externí zařízení vždy.
doplněno 10.03.14 08:35:...má být defragmentaci ...BYL TO PŘEKLEP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.