Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat jestli jde nějak šetrně sundat pojistka která drží RAMku? community.futureshop.ca/... potřebuji jednu sundat protože brání hornímu ventilátoru je to mini ITX deska s.1155 jde sundat nejak šetrně?Popřípadě jestli jde vylomit nebo ucvaknout štípačkama?Ram drží i na jedný takže o nic nejde díky za rady
Dobrý den, já bych to sice nedělal, ale je to umělá hmota na nějaké osičce. Ucvaknout, uříznout nebo vylomit to jistě půjde - a to velmi opatrně s přidržováním patice. A nebo ji nechat jenom sklopenou (odemčenou). Zdravím!
doplněno 09.04.14 16:58:Také mám Mini ITX a místa je tam dost - odhadem 2 - 3 cm ke zdroji.
doplněno 09.04.14 17:10:Rozumím. Ubrousit by to asi také šlo nebo zkuste vytlačit tu osičku u sklopného zámečku.
mám totiž skříň InWin BM-639 a tovární horní ventilátor má výšku 1,5cm,to by bylo v pohodě ale já tam chci klasickej 2,5cm který se tam sice vejde ale popatky drhnou o tu pojistku RAM takže jí pořebuji třeba jen zkrátit třeba o 2-3mm a nebo jí uplně vyndat aby se větrák mohl volně točit takže potřebuji nejlepší řešení je to holt blbě navržená deska GIGABYTE H61N-D2V
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.